Всичко друго й е сменяно и се сменя на време.Прави сте, че вече не помня докато беше нов този филтър дали пак работеше така, но пак казвам, много се съмнявам да е от него.Приемам критиката, но карам Алфа, защото се грижа за нея.Ако карах докато спре щеше да е Пасат комби....или Гоуф, разбира се.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Леко притрисане при газ на празен ход - 2.4jtd, 136hp
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеВсичко друго й е сменяно и се сменя на време.Прави сте, че вече не помня докато беше нов този филтър дали пак работеше така, но пак казвам, много се съмнявам да е от него.Приемам критиката, но карам Алфа, защото се грижа за нея.Ако карах докато спре щеше да е Пасат комби....или Гоуф, разбира се.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Ами ако кажа от липса на време, няма да е много убедително...Първия път ми го смениха в сервиз, когато беше цялостно обслужена, и както е редно колата да си ходи в сервиз...После имах намерение да си го сменям аз, и за това съм го купил отдавна.Но нещо в последно време колата не ми е приоритет, и гледам когато имам свободен ден-два да ги използвам за себе си, вместо да са мажа с нафта...Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеВие пък голяма драма за тоя филтър, в Италия да не мислите, че някой ги сменя докато не дойде нашия ред....Щом пали при -20 и с газ до ламарината върви и й стига нафта не ще да е запушен ....JTD 105+
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеАми ако кажа от липса на време, няма да е много убедително...Първия път ми го смениха в сервиз, когато беше цялостно обслужена, и както е редно колата да си ходи в сервиз...После имах намерение да си го сменям аз, и за това съм го купил отдавна.Но нещо в последно време колата не ми е приоритет, и гледам когато имам свободен ден-два да ги използвам за себе си, вместо да са мажа с нафта...Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеВсичко друго й е сменяно и се сменя на време.Прави сте, че вече не помня докато беше нов този филтър дали пак работеше така, но пак казвам, много се съмнявам да е от него.Приемам критиката, но карам Алфа, защото се грижа за нея.Ако карах докато спре щеше да е Пасат комби....или Гоуф, разбира се.
Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщениесмени си горивния да видиш как ще умекнат всиччки претрисания. на бас по един горивен филтър?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
ОК, за съжаление няма да мога да го сменя веднага, но мисля, че след като се хванахме за него други предположения няма да има.Така че като бъде сменен, ще пиша дали е същото, дали е късно, или дали да ми дадеш адрес (tur4in ) да ти пратя филтър.Но пак казвам, дюзите са нещо сериозно, и ако има проблем във тях, той със сигурност нямаше да се проявява само с това, което съм описал в началото.Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
Според мен по интересното е с каква нафта си карал последните 5 г че чак сега си задръстил филтъра.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщениечакай сега. смени си горвния и тогава пиши. дюзи дебитомери и такива неща ако са разваляха толко лесно щеше да си карам заза.
Comment
-
Общо взето в началото с OMV, после Петрол, последните към 2 години ЕКО.Но едва ли все още се е чак задръстилВиждал съм коли как гаснат в движение, или не могат да поемат, че няма нафта...Имам познати с джети, голфове и шкоди, които изобщо не подозират, че този филтър се сменя някога...На един приятел Октавията миналта зима изгасна в движение, щотот е карана с много хубавата Италянаска нафта....и й е сменян филтъра.на 160 000 беше и сигурно с оригиналния....Замръзна водата в него и изгасна в движение.А като го махнахме да сложим нов и изтече гняс....Пък още си я кара, нищо й няма.Колата беше от 2 дена в БГ.
Last edited by краси; d.m.y г., 09:39.Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеОбщо взето в началото с OMV, после Петрол, последните към 2 години ЕКО.Но едва ли все още се е чак задръстилВиждал съм коли как гаснат в движение, или не могат да поемат, че няма нафта...Имам познати с джети, голфове и шкоди, които изобщо не подозират, че този филтър се сменя някога...На един приятел Октавията миналта зима изгасна в движение, щотот е карана с много хубавата Италянаска нафта....и й е сменян филтъра.на 160 000 беше и сигурно с оригиналния....Замръзна водата в него и изгасна в движение.А от него изтече гняс....Колата беше от 2 дена в БГ.
Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеАз на твое място вместо да пиша тук щях да си сменя филтъра
Ни му са цапа на момчето ся....... що го тормозите.....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Прав си.(NightRider)За това харесвам тази марка, и този форум.Много голямата част от собствениците си поддържат и имат по-различно отношение към колите...както и аз.И аз бих си го сменил, вместо да пиша, още повече, след вчерашните "нападки", който продължават и днес, но филтъра е в гаража на село, и за това казах, че ще е на пролет
А да взема още един, който да държа до 2017-а няма нужда
Но пък от друга страна някой малко приграват....това са все пак 1360 кила желязо, пластмаса и алуминий...манекенки, красавици, кво ли там още не....айде да не ги обожествяваме чак толкова....кола като кола.Трябва поддръжка, ама...да и сменям филтри на -10, айде ще почака....Last edited by краси; d.m.y г., 10:14.Alfa 156 2.4 JTD
Honda CBR600RR 2008
Comment
-
Първоначално публикувано от краси Покажи съобщениеПрав си.(NightRider)За това харесвам тази марка, и този форум.Много голямата част от собствениците си поддържат и имат по-различно отношение към колите...както и аз.И аз бих си го сменил, вместо да пиша, още повече, след вчерашните "нападки", който продължават и днес, но филтъра е в гаража на село, и за това казах, че ще е на пролет
А да взема още един, който да държа до 2017-а няма нужда
Но пък от друга страна някой малко приграват....това са все пак 1360 кила желязо, пластмаса и алуминий...манекенки, красавици, кво ли там още не....айде да не ги обожествяваме чак толкова....кола като кола.Трябва поддръжка, ама...да и сменям филтри на -10, айде ще почака....
И какво искаш - да строшиш колата докато идеш на село ли?Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
Comment